Lidl на 10: Другите за нас

Продължаваме нашата рубрика, в която ви споделяме поздравленията и пожеланията от наши партньори, производители, организации и известни личности, с които сме работили заедно през изминалите 10 години. Благодарим ви, че сме заедно, защото успехът не е възможен, ако не е споделен и не се постига в екип от съмишленици.

 Мариана Кукушева, председател, Национален браншови съюз на хлебопроизводителите и сладкарите:

Под ръководството на госпожа Милена Драгийска, Лидл България се наложи, като търговска верига, в която се практикуват единствено лоялни търговски практики, а Лидл се превърна в символ на градския магазин с асортимент, който обхваща цялото многообразие на живота - от зрънцето до хляба, от млякото до сиренето, от месото до колбасите, от болтчето и отвертката до домашния майстор. За наша национална гордост, съвместно с Лидл България, българските хлебни и тестени продукти, стигат до трапезата на европейският потребител, а хлябовете от пекарната на Лидл България са еквивалент на високото ниво на качество и вкус на българският хляб. Това е вярната посока - да усетиш пулса на потреблението, вълната на желанията и да отговориш професионално чрез своето производство на всяко предизвикателство! Вярвам, че ще продължим да го правим, заедно с лоялни и креативни партньори, каквито са екипът на Лидл България!

Не са много годините, но не са и малко! 10 години значат много труд, мъдрост, усилия, заедност, целеустременост, надежда и вяра в каузите, които защитаваме! Продължавайте така! Желаем Ви здраве, дързост, устойчивост на ветровете на промените, единство и да ви е сладък хляба! Силата на нашето партньорство се проверява в битките, които водим в защита на българското производство!

Йордан Чорбаджийски, председател, Национална лозаро-винарска камара:

Lidl допринесе значително за подобряването на конкурентната среда на търговските вериги, което създаде добри условия за повишаване и на качеството на обслужването, и за атрактивни цени, и за разнообразие от стоки. Ръстът на търговските вериги ще продължи и занапред. България е пазар с голям потенциал и съм убеден, че секторът ще се развива добре следващото десетилетие. Пожелавам на целия екип и техните семейства преди всичко да бъдат здрави и успешни! На Lidl пожелавам да отстоява принципите си, да продава все повече български стоки и винаги да поставя на първо място потребителя и неговото търсене.

Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.